CCM Super Tacks AS1 Mellvédő

CCM Super Tacks AS1 Mellvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100050174
Készlet információ: Raktáron
75 000 Ft75 000 Ft
Nettó: 59 055 Ft

Professzionális szintű védelmet és kényelmet kínálja, a CCM néhány kulcsfontosságú funkciót is beépített.

 

  • Az anatómiai 3D kialakítás és konstrukció megakadályozza, hogy a betétek túlzottan mozogjanak, biztosítva a testhez közeli illeszkedést! A Super Tacks AS1 vállpárnák állítható hevederrendszert is használnak, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testre szabják, hogyan illeszkedjen a testhez!
  • Molded-HD Floating habot használtak a szegycsont és a gerinc területén, tovább fokozva a Super Tacks AS1 vállvédők védelmi szintjét. A D30 Smart anyagot ezeken a területeken is újra hasznosították, elősegítve a közvetlen hatások eloszlatását.
  • Közvetlenül a vállsapkák alatt található a 2 részes állítható bicepszvédő. Ezek tartalmazzák a CCM új hevederrendszerét is, amely lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy kiválasszák, hogyan illeszkednek a párnák a bicepszük köré.
  • A középső szakaszon HD habos vesevédelmet és eltávolítható hasvédőt adtak hozzá! Ez a vesefedés még nagyobb kényelmet és védelmet nyújt a játékosoknak az érzékeny vese területeken, biztosítva, hogy a felsőtest minden része jól fedett és védett legyen.