CCM Super Tacks AS1 Lábszárvédő

CCM Super Tacks AS1 Lábszárvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100050237
Készlet információ: Raktáron
66 500 Ft66 500 Ft
Nettó: 52 362 Ft

CCM Hockey ezeket a sípcsontvédőket is úgy tervezte, hogy a játékosoknak elit védelmet, testreszabhatóságot és kényelmet biztosítsanak, amelyet a legmagasabb szinten kívánnak teljesíteni!
 

  • Térdvédőknél a CCM a J30 sapkát használta a D30 Smart anyaghoz! Ezt a pro-szintű konstrukciót úgy tervezték, hogy eloszlassa a közvetlen ütések, például a lövések és a botok ütését! A D30 intelligens anyag még nagyobb védelmet nyújt az ütések elnyelésében.
  • A sípcsontvédelem egy anatómiailag illeszkedő PE shin sapkával rendelkezik, amely profi szintű védelmet és tartósságot biztosít a játékosoknak.
  • A vádlinál a CCM tömörített formázott HD habot épített be, amely a játékosoknak a legnagyobb védelmet és kényelmet nyújtotta. Ez a vádlivédelem a D30 intelligens anyagot is tartalmazza, segít eloszlatni a közvetlen hatások, például a lövések és a botütések erejét!
  • Belső részén található a CCM eltávolítható bélése, amely térdkivágással rendelkezik. Ez a beállítás kényelmes illeszkedést biztosít. Ezenkívül ezeknek a sípcsontvédőknek van egy alacsonyabb lábszárpárnázata, amely az egyéni kényelmi preferenciák alapján eltávolítható!
  • Pántjánál a puha betétek biztosítják a kényelmes viseletett.
  • A belső rész állítható hosszúságú felső- és alsórésszel rendelkezik! Ez a testreszabható beállítás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák maguknak a lehető legjobb kényelmet és védelmet.