CCM Super Tacks AS1 Könyökvédő

CCM Super Tacks AS1 Könyökvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100050204
Készlet információ: Raktáron
55 886 Ft55 886 Ft
Nettó: 44 005 Ft
  • Néhány kulcsfontosságú kiegészítéssel ezek a könyökvédők úgy lettek kialakítva, hogy az elit szintű játékosok számára a kényelmet, védelmet és testreszabhatóságot biztosítsák, amire szükségük ezen a szinten!
  • A Super Tacks AS1 könyökvédők felső részénél kétrétegű öntött hab felhasználásával készült rész található. Ez a konstrukció maximális kényelmet és védelmet nyújt a játékosoknak a bicepsz területén!
  • Közvetlenül a bicepsz védelem alatt található a JDP-vel megerősített rész! Ez a könnyű, pro-szintű konstrukció segít eloszlatni a közvetlen ütések erejét a könyökcsuklóktól. Ezenkívül a CCM beépítette a D30 intelligens anyagukat is, mely még tovább növelte a védelem szintjét!
  • Az alkarig haladva a Super Tacks AS1 könyökvédők egy összenyomott formázott HD habot használnak, amely elit védelmet nyújt az egész alkaron. A D30 intelligens anyagot itt is használták a betétek ezen részében, még nagyobb védelmet nyújtva a játékosoknak.
  • A középső zárszíj, a bicepszíj és az állítható hosszúságú alkarszíj anatómiai, 360 fokos illeszkedést biztosít a játékosoknak. Ez a könyökvédőket a test közelében tartja, biztosítva, hogy azok a helyükön maradjanak, lehetővé téve a maximális védelmet.  Ez a testreszabható beállítás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák maguknak a lehető legjobb kényelmet és védelmet.
  • Ha elit szintű játékos vagy, aki maximális védelmet, kényelmet és testreszabható illeszkedést keres, nézd meg a CCM Super Tacks AS1 Senior könyökvédőket!