CCM Ribcor 100K PRO Hokikorcsolya

CCM Ribcor 100K PRO Hokikorcsolya

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100060377
Készlet információ: Új termék
324 999 Ft324 999 Ft
Nettó: 255 905 Ft
  • CCM Ribcor korcsolyasorozat legújabb csúcsmodellje a CCM Ribcor 100K jégkorongkorcsolya! Ez az új korcsolya egyedi tervezésű, maximalizálja a mozgékonyságot a jégen, és tökéletes egyensúlyt teremtsen a kényelem és a teljesítmény között.
  • A Ribcor vonalon először a RibCor 100K jégkorongkorcsolyák mutatják be a CCM új, egy darabból álló(ONE PIECE BOOT) FLEX  technológiáját. Ezzel az egy darabból álló cipőszerkezettel a játékosok közvetlenebb energiaátvitelt kapnak, és jobban illeszkedik a lábhoz ezáltal lehető legnagyobb erőt és hatékonyságot hozza ki.
    Az NHL kaliberű RFM kompozit anyag.
  • A cserélhető többrétegű flexmotion nyelv 7 mm-es filccel és aszimmetrikus hajlítási ponttal jobban illeszkedik a lábad alakjához, miközben fejlett védelmet nyújt.
  • A belső térbe a Ribcor 100K jégkorongkorcsolya TotalDri kényelmi béléssel rendelkezik. Ez a nagyteljesítményű, nedvességet elvezető anyag úgy működik, hogy a láb a lehető legszárazabb maradjon.Az ADPT memóriahabok szorosan, de kényelmesen körbekerítik a játékosok lábát, anatómiai illeszkedést és kényelmet biztosítva a különböző lábformákhoz.
  • Ha a Ribcor 100K jégkorongkorcsolya alsó részén megtalálható a SpeedBlade XS tartója, ezen megtalálható az úgynevezett CCM BladeLock technológiát. Ez egy pozitív zárral ellátott tárcsa, amely szorosan rögzíti a pengét a tartóhoz, és segít megakadályozni a penge lazulását a játék során. Viszont ez a kialakítás következetes és maximális energiaátvitelt biztosít a játékosoknak az egyes lépéseken belül. A nagyobb kényelem érdekében a megnövelt CCM Ortholite Ultralite talp a nagyobb támogatás érdekében.
  • Új tartós BladeLock rendszerrel a penge gyors kioldásához. 
  • Az új SpeedBlade XS tartó társul a STEP Blacksteel (+ 4mm) pengékkel! Ezek a pengék a legmagasabb minőségű acélból készülnek és fenomenális csúszást biztosítanak.
  • A vadonatúj, egy darabból álló(ONE PIECE BOOT) FLEX cipőszerkezettel és a korcsolya szinte minden elemének fejlesztésével a CCM Ribcor 100K jégkorongkorcsolya az elit szintű korcsolyázóknak szól, akik tovább akarják fokozni a védelmet, a kényelmet és a teljesítményt!