CCM Jetspeed FT4 PRO Mellvédő

CCM Jetspeed FT4 PRO Mellvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100061165
Készlet információ: Új termék
71 999 Ft71 999 Ft
Nettó: 56 692 Ft

A 2021-es szezon újdonsága a CCM JetSpeed ​​FT4 Pro vállvédő! Úgy optimalizálták, hogy biztosítsák a mozgástartományt új technológiák alkalmazásával, amely biztonságosabbá teszi az ütések ellen a játékost.

  • A CCM egy teljesen új, megerősített mobilitási kialakítást alkalmaz öntött Zotefoam-mal, amely maximális mozgásszabadságot és mobilitást biztosít.Ez a kialakítás kiváló mozgásszabadságot biztosít. Ez párosul az ultrakönnyű Ufoam kivitelű vállvédőkkel, amelyek szilárd védelmet nyújtanak.
  • A karon lefelé haladva a bicepszig a CCM nagy sűrűségű öntött habot használt, hosszának beállításával a karra való egyedi illeszkedés érdekében. A törzsben a CCM beépítette a premier szellőző Zotefoam -ot, amely a könnyű és a védelem tökéletes egyensúlyát követi. Tartalmaz egy kivehető hasvédőt is, amely szükség esetén extra fedést biztosít.
  • A Jetspeed FT4 Pro vállpárnák új hibrid pajzs- és gerincvédelemmel rendelkeznek HDPE műanyagokkal a magas kaliberű védelem érdekében. Fent a a kulcscsont védelmében HD formázott habokkal, amelyek nem fognak megterhelni.
  • A Jetspeed FT4 Pro vállpárnák bélésében a CCM egyedülálló bélésmentes kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a zárt cellás Zotefoam számára a dolgát úgy, hogy nem szívja magába az izzadságot ezáltal könnyű marad.
  • Elit szintű vállvédő, ami súlyban könnyű és rugalmas.